Apple'ın İphone X satışları nasıl?

Resim
Apple  iPhone 8 ,iPhone 8 Plus ve   iPhone X  ile istediği satışı gerçekleştirebildi mi? İsmini veremediğimiz bir menkul kıymetler firmasında bir analist.  Apple iPhone X için ilk talebin, kullanıcıların bir önceki iPhone modellerine göre beklentilerin altında olduğunu belirtti.  Analist, Apple iPhone 8, Apple iPhone 8 Plus ve Apple iPhone X'u içeren üç 2017 iPhone modelinin iyi bir satış yaptığını ancak, satışların Apple'ın beklediği kadar güçlü olmadığını da ekliyor. Apple'ın 2018 yılının mali yılının ilk çeyreği olan bu ay sona eren üç aylık dönemde, 79 milyon iPhone birimini sattığını tahmin ediyor. Bu, 2017 yılının ilk çeyreğinde yapılan 78.29 milyon rekorunun üzerinde hafif bir kazanç olacak. Analist, Apple'ın 2018 yılının Ocak ayından Mart ayına kadar ikinci çeyreğinde, bu yılki çeyrekteki 51.2'ye kıyasla 56 milyon iPhone telefonunun satılmasını bekliyor. Haber Kaynağı: http://www.teknolojioku.com/mobil/iphone-x-satislari-nasil-5a365a01

Asus’tan Heyecan Verici Yeni Bilgisayar



Deneyimli bilgisayar üreticisi Asus, sessiz sedasız geliştirdiği ve duyurusunu yaptığı yeni ZenBook modeli ile gündeme gelmiş bulunuyor…

Bu zamana kadar birbirinden iddialı ve başarılı modellere imza atmış olan Asus, bilgisayar sektöründe büyük bir paya sahip. Windows işletim sistemli modelleri ile beğeni toplayan ve dayanıklı cihazlara imza atan firma, şimdilerde ise sessiz sedasız geliştirdiği yeni ürünü ile gündemde. Herhangi bir sızıntı ile dahi gündeme gelmeyen ancak buna rağmen geliştirilme sürecini sağlıklı bir şekilde gerisinde bırakan yeni model, tıpkı satışı devam UX305UA modeli ile benzer niteliklere sahip.
Yeni Cihazın Model Numarası UX306UA
ZenBook ailesi içerisine katılan yeni bilgisayar, beraberinde Full HD ekran ile birlikte gelmekte. 13.3 inç büyüklüğünde bir ekran kullanmayı tercih eden Asus, bunun yanında Intel tarafından üretilen Core i5-6200U işlemcisini kullanıyor. Bunların yanı sıra 16 GB’a kadar çıkan RAM seçeneklerine sahip olan bilgisayar, 256 GB SSD, USB Type C Gen 1 çıkışı ve 57 Whrs batarya gibi özelliklere sahip olacak.
Daha Pahalı bir Model de Bulunuyor
Yukarıda saydığımız özellikler sizlere düşük geliyor ise firmanın bu konuya da bir çaresi var. Zira satışa sunulacak olan modelin Quad HD+, Intel Core i7-6500U ve 512 GB SSD depolama alanı gibi özellikler ile gelen versiyonu da bulunmakta. Amazon’dan satışa sunulacağı açıklanan ürünlerin tam olarak hangi tarihte ve hangi fiyat aralığında görücüye çıkacağı belirtilmedi.
HABER KAYNAĞI:
http://www.milliyet.com.tr/asus-tan-heyecan-verici-yeni-teknoloji-2248811/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çöplerin çevremize verdiği zararlar nelerdir

Geçmişten günümüze "WİNDOWS"

İmam Hatiplilerden görme engellilere okuma bilekliği