Apple'ın İphone X satışları nasıl?

Resim
Apple  iPhone 8 ,iPhone 8 Plus ve   iPhone X  ile istediği satışı gerçekleştirebildi mi? İsmini veremediğimiz bir menkul kıymetler firmasında bir analist.  Apple iPhone X için ilk talebin, kullanıcıların bir önceki iPhone modellerine göre beklentilerin altında olduğunu belirtti.  Analist, Apple iPhone 8, Apple iPhone 8 Plus ve Apple iPhone X'u içeren üç 2017 iPhone modelinin iyi bir satış yaptığını ancak, satışların Apple'ın beklediği kadar güçlü olmadığını da ekliyor. Apple'ın 2018 yılının mali yılının ilk çeyreği olan bu ay sona eren üç aylık dönemde, 79 milyon iPhone birimini sattığını tahmin ediyor. Bu, 2017 yılının ilk çeyreğinde yapılan 78.29 milyon rekorunun üzerinde hafif bir kazanç olacak. Analist, Apple'ın 2018 yılının Ocak ayından Mart ayına kadar ikinci çeyreğinde, bu yılki çeyrekteki 51.2'ye kıyasla 56 milyon iPhone telefonunun satılmasını bekliyor. Haber Kaynağı: http://www.teknolojioku.com/mobil/iphone-x-satislari-nasil-5a365a01

Samsung Akıllı Kemer Satışta


Samsung'un geçtiğimiz Ocak ayında düzenlenen CES 2016 fuarında tanıtımını gerçekleştirdiği akıllı kemeri Kickstarter üzerinden satışa sundu. Akıllı kemer, fiyatıyla dikkat çekiyor.

Samsung Akıllı Kemer Satışta
Samsung, geçtiğimiz Ocak ayında düzenlenen CES 2016 fuarında giyilebilirteknoloji ürünleri kapsamındaki akıllı kemerini tanıtmıştı.
İçerisindeki lityum-pillerle bir güç kaynağı görevi gören akıllı kemer, diğer yeni nesil giyilebilir teknoloji ürünleri ile uyumlu olarak çalışabiliyor.
Akıllı saatler ve akıllı bilekliklere benzer olarak aktivite monitörü görevine sahip akıllı kemer, şirketin Creative Lab (C-Lab) projeleri kapsamında yer alıyor.

16-09/06/maxresdefault-10.jpg

Samsung'un giyilebilir teknolojileri

Samsung'un "WELT" projesi kapsamında yer alan akıllı kemer, kullanıcıların günlük aktivitelerini takip altında tutacakları bir cihaz görevinde.
Kullanıcıların, spor-fitness aktivitelerinde üzerlerinde taşıyabilecekleri kemer; harcanılan kalori miktarıkalp atış hızı gibi verileri anlık olarak kullanıcılara aktarabiliyor.
16-09/06/maxresdefault-9.jpg
Ön sipariş veren kullanıcılara 69 ve 99 dolardan başlayan fiyat seçenekleri ile sunulacak ürün, Kickstarter üzerinden 119 dolardan piyasaya sürülecek.
Akıllı kemer "Classic" ve "Premium" olmak üzere iki model şeklinde kullanıcılara sunuluyor.
Engadget'ta yer alan habere göre Samsung'un CES 2016 etkinliğinde tanıttığı diğer giyilebilir teknoloji ürünleri; hareket sensörü "Rink" ve yeni nesil iletişim cihazı "TipTalk"u da en yakın zamanda kullanıcılarla buluşturması bekleniyor.

HABER KAYNAĞI:
http://shiftdelete.net/samsung-akilli-kemer-satista-75102

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çöplerin çevremize verdiği zararlar nelerdir

Geçmişten günümüze "WİNDOWS"

İmam Hatiplilerden görme engellilere okuma bilekliği