Apple'ın İphone X satışları nasıl?

Resim
Apple  iPhone 8 ,iPhone 8 Plus ve   iPhone X  ile istediği satışı gerçekleştirebildi mi? İsmini veremediğimiz bir menkul kıymetler firmasında bir analist.  Apple iPhone X için ilk talebin, kullanıcıların bir önceki iPhone modellerine göre beklentilerin altında olduğunu belirtti.  Analist, Apple iPhone 8, Apple iPhone 8 Plus ve Apple iPhone X'u içeren üç 2017 iPhone modelinin iyi bir satış yaptığını ancak, satışların Apple'ın beklediği kadar güçlü olmadığını da ekliyor. Apple'ın 2018 yılının mali yılının ilk çeyreği olan bu ay sona eren üç aylık dönemde, 79 milyon iPhone birimini sattığını tahmin ediyor. Bu, 2017 yılının ilk çeyreğinde yapılan 78.29 milyon rekorunun üzerinde hafif bir kazanç olacak. Analist, Apple'ın 2018 yılının Ocak ayından Mart ayına kadar ikinci çeyreğinde, bu yılki çeyrekteki 51.2'ye kıyasla 56 milyon iPhone telefonunun satılmasını bekliyor. Haber Kaynağı: http://www.teknolojioku.com/mobil/iphone-x-satislari-nasil-5a365a01

Çin uzaya veri yedekleme uydusu fırlattı

Uydunun, insanlı uzay aracı, uzay laboratuvarı ve istasyonları içi veri yedekleme imkanı ile Çin'in orta ve düşük yörüngedeki uyduları için kontrol ve ölçme verileri oluşturması bekleniyor.




Çin'in "Tienlien I-04" adlı yeni bir veri yedekleme uydusu fırlattığı bildirildi.
Şinhua haber ajansı, veri yedekleme uydusunun ülkenin güneybatısındaki Sıçuan eyaletindeki Şiçang Uydu Fırlatma Merkezi'nden "Uzun Yürüyüş 3C" taşıyıcı roketiyle gönderildiğini duyurdu.
Çin Uzay Havacılık Bilim ve Teknoloji Şirketi tarafından geliştirilen Tienlien veri yedekleme uydusu ailesine ait dördüncü uydu, yerel saatle 23.24'te fırlatıldı.
Çin'in insanlı uzay aracı, uzay laboratuvarı ve istasyonları içi veri yedekleme imkanı sağlaması beklenen uydunun, ülkenin orta ve düşük yörüngedeki uyduları için de kontrol ve ölçme verileri sağlaması planlanıyor.
Tienlien I-01 Nisan 2008'de, Tienlien I-02 Temmuz 2011'de, Tienlien I-03 ise Temmuz 2012'de fırlatılmıştı.

HABER KAYNAĞI:





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çöplerin çevremize verdiği zararlar nelerdir

Geçmişten günümüze "WİNDOWS"

İmam Hatiplilerden görme engellilere okuma bilekliği